Søger du et professionelt rengøring​sfirma med flotte resultater?

Kontakt

Privatrengøring i Sønderborg, Als, Nordborg og Gråsten

Hos Vestergaards Rengøring ApS tilbyder vi rengøring i private hjem og for boligforeninger. Arbejdet kan være alt fra vinduespolering og tæpperensning til støvsugning og pudsning af sølv, messing og kobber, samt trappevask i etageejendomme. Vi kan for eksempel:

  • Stryge tøj
  • Rense tæpper
  • Pudse vinduer
  • Vaske op
  • Ordne toiletter
  • Eller en hvilken som helst anden opgave

Vi tilrettelægger privatrengøring efter dine ønsker

​Vi kan tilrettelægge al privatrengøring helt efter dine ønsker, således du kan få det helt, som du forventer, men også så det passer med dit budget. Vores privatrengøring kan ske efter en fast aftale, hvor vi kommer en eller flere gange om ugen, men vi kan også nøjes med at komme en eller flere gang om måneden. Arbejdet sker på dine betingelser.

Vi kan stå for al rengøring, men vi kan også blot varetage det, som du ikke har tid til, ikke magter eller ikke har lyst til. Privatrengøring kan endvidere ske ad hoc i forbindelse med køb eller salg af en bolig, eller det kan være i form af hovedrengøring, men det kan også være før eller efter en stor fest.

Kontakt os for at få et tilbud

​Kontakt os for at få et helt uforpligtende, men individuelt skræddersyet tilbud på privatrengøring i blandt andet Sønderborg, Als, Nordborg eller Gråsten. Du kan ringe til os på enten telefon 20 25 02 78, men du kan også sende en e-mail til hanne-vestergaard@mail.tele.dk.​

Interesseret i et uforpligtende tilbud på din

Rengøring?

Udfyld denne formular og vi kontakter dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainfo

Vestergaard´s Rengøring ApS

CVR: 28856482

Kontaktinfo