Institutionsrengøring og andre typer af rengøring til erhverv

Grundig og miljøvenlig erhvervsrengøring

Har du brug for at få udført grundig og professionel institutionsrengøring, kontorrengøring eller en helt anden form for erhvervsrengøring, og leder du i den forbindelse efter et rengøringsfirma, der kan varetage opgaven? Så står vi hos Vestergaards Rengøring ApS klar til at hjælpe dig.

Vi tilbyder alle former for erhvervsrengøring for både små og store virksomheder, butikker og institutioner i blandt andet Sønderborg, Haderslev, Kolding og Åbenrå. Vi tilbyder også vinduespolering i forbindelse med rengøring af kontor, og vi anvender udelukkende miljøvenlige rengøringsmidler.

Miljøvenlige rengøringsprodukter

Vi benytter udelukkende miljøvenlige rengøringsprodukter.

+20 rengøringserfaring

Hos os er du sikret et kompetent og pålideligt rengøringsfirma med +20 års erfaring.

Sans for detaljer

Vestergaards Rengøring har sans for de små detaljer.

Få et bedre indeklima med professionel institutionsrengøring

Vi løser alle former for rengøringsopgaver og vinduespolering til attraktive priser, og vi skræddersyr naturligvis aftalen efter dine ønsker og behov. En fast aftale angående erhvervsrengøring, for eksempel institutionsrengøring, kan blandt andet omfatte:

  • ​​Vinduespolering
  • ​​Gulvvask
  • ​​Støvsugning

Aftalen sikrer, at der altid er så rent, som du ønsker og behøver.

En professionel rengøringsaftale med vores firma sikrer dig og dit personale et langt bedre indeklima og mindsker risikoen for støvallergi, hovedpine og lignende, der kan føre til sygedage blandt medarbejderne.

​Samtidig vil aftalen sikre, at din virksomhed fremstår ordentlig, troværdig og professionel udadtil – især når I får besøg af jeres kunder.​​ Du er velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på institutionsrengøring eller andre former for erhvervsrengøring.

Vil du høre mere om vores ydelser?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om vores rengøringsydelser. Udfyld vores formular herunder eller ring på telefon 20 25 02 78.  Du kan også sende en mail til  info@vestergaard-rengoring.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vestergaards Rengøring ApS

Rønhaveplads 11, 6400 Sønderborg
​ 

CVR​: 28856482

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@vestergaard-rengoring.dk

Henvendelser besvares hurtigst muligt.​