Håndværkerrengøring for private og erhverv

Professionel rengøring efter håndværker

Har du brug for grundig og professionel håndværkerrengøring, og leder du i den forbindelse efter et erfarent rengøringsfirma, der kan hjælpe dig? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Vestergaards Rengøring ApS løser vi alle former for rengøringsopgaver, vinduespolering, trappevask og oprydning på byggepladser, herunder inklusive rengøring af mandskabs- og kontorfaciliteter.

Vi holder selv til i Sønderborg, hvorfra vi blandt andet kører ud til både private og erhverv i Åbenrå, Haderslev, Kolding og andre omkringliggende områder for at udføre grundig rengøring efter håndværkere til konkurrencedygtige priser.

Miljøvenlige rengøringsprodukter

Vi benytter udelukkende miljøvenlige rengøringsprodukter.

+20 rengøringserfaring

Hos os er du sikret et kompetent og pålideligt rengøringsfirma med +20 års erfaring.

Sans for detaljer

Vestergaards Rengøring har sans for de små detaljer.

Vi har fokus på kvalitet, effektivitet og grundighed

Vi lægger stor vægt på kvalitet, effektivitet og grundighed i alle områder af vores arbejde. Det giver et smukt og skinnende rent resultat i alle hjørner af byggepladsen.

​​Ved nybyggeri eller ombygning kommer vi og gør rent efter håndværkerne, så du som boligejer bare skal koncentrere dig om at flytte ind i dine nye lokaler.

Vi sætter en stor ære i at udføre vores arbejde, så alt er skinnende rent og nydeligt – og så selv de mindste pletter eller den mindste smule skidt er væk.

3 fordele ved at vælge os til din håndværkerrengøring

Der er mange gode grunde til, hvorfor du med stor fordel lige netop bør vælge vores rengøringsfirma, hvis du har brug for håndværkerrengøring. Her ønsker vi særligt at fremhæve følgende 3 fordele ved at vælge os:

  1. ​Vi anvender udelukkende miljøvenlige rengøringsprodukter
  2. ​Vi har mere end 20 års erfaring og sikrer dig grundig og pålidelig rengøring
  3. ​Vi har sans for de små detaljer

Få en fast aftale med os

Kunne du tænke dig at indgå en fast aftale med os angående håndværkerrengøring, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os for en nærmere dialog. Vi indgår gerne faste aftaler med virksomheder, der jævnligt har brug for at få ryddet op og gjort rent på byggepladsen.

Kontakt os og få beregnet en pris på din rengøringsopgave

Kontakt os og bestil et uforpligtende besøg, så vi kan levere et uforpligtende tilbud med en fast pris, der er tilpasset dine behov.

Du kan kontakte os på telefon 20 25 02 78, men du kan også sende en e-mail til info@vestergaard-rengoring.dk.

Vil du høre mere om vores ydelser?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om vores rengøringsydelser. Udfyld vores formular herunder eller ring på telefon 20 25 02 78.  Du kan også sende en mail til  info@vestergaard-rengoring.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vestergaards Rengøring ApS

Rønhaveplads 11, 6400 Sønderborg
​ 

CVR​: 28856482

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@vestergaard-rengoring.dk

Henvendelser besvares hurtigst muligt.​