Søger du et professionelt rengøring​sfirma med flotte resultater?

Kontakt

Kontorrengøring, erhvervsrengøring og polering

Hos Vestergaards Rengøring ApS i Sønderborg nær Gråsten, Nordborg og Als tilbyder vi alle former for kontorrengøring og anden erhvervsrengøring for små og store virksomheder, samt butikker og andre erhverv. Vi tilbyder også vindues​polering i forbindelse med kontorrengøring.

Bedre indeklima med professionel kontorrengøring

Vi løser alle former for rengøringsopgaver og vinduespudsning, og vi skræddersyr naturligvis aftalen efter jeres ønsker og behov. En fast aftale med kontorrengøring kan blandt andet omfatte tæpperensning, vinduespolering, måtteservice, gulvvask og støvsugning. Aftalen sikrer, at der altid er så rent, som I ønsker og behøver.

En professionel rengøringsaftale sikrer jer et langt bedre indeklima og mindsker risikoen for støvallergi, hovedpine og lignende, der kan føre til sygedage blandt medarbejderne.

Samtidig vil aftalen sikrer, at jeres virksomhed fremstår ordentlig, troværdig og professionel udadtil – især når I får besøg af jeres kunder.

Vi lægger naturligvis vægt på kvalitet, effektivitet og grundighed i alle områder af vores arbejde med kontorrengøring, erhvervsrengøring og vinduespudsning. Dermed kan I altid være sikre på et smukt og skinnende resultat i alle hjørner af jeres virksomhed

Kontakt os for at aftale en uforpligtende besigtigelse

Du er velkommen til at kontakte os for at få en nærmere drøftelse af, hvad vi kan tilbyde inden for kontorrengøring og erhvervsrengøring. Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse med henblik på at afgive et uforpligtende tilbud. Dermed kan vi samtidig skræddersy en optimal rengøringsløsning til jer.

Du kan kontakte os på telefon 20 25 02 78, men du kan også sende en e-mail til hanne-vestergaard@mail.tele.dk.​

Interesseret i et uforpligtende tilbud på din

Rengøring?

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt med et gratis tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainfo

Vestergaard´s Rengøring ApS

CVR: 28856482

Kontaktinfo