Kontorrengøring af professionelt rengøringsteam

Vi har leveret de reneste resultater i mere end 20 år

Trænger din arbejdsplads til en kærlig hånd? Vil du gerne have en fast rengøringsordning med et miljøvenligt rengøringsfirma? Hos Vestergaards Rengøring tilbyder vi kontorrengøring af et professionelt og erfarent rengøringsteam.

Vi har tilfredse kunder i både Sønderborg, Åbenrå, Haderslev, Kolding og omegn. Når du vælger os, får du besøg af et rengøringshold, som har mere end 20 års erfaring med erhvervsrengøring

Vi bruger vores særlige viden og ekspertise til at levere de bedste og reneste resultater. Du skal ikke bekymre dig om støv og skidt på kontoret, når du har haft besøg af Vestergaard Rengøring.

Miljøvenlige rengøringsprodukter

Vi benytter udelukkende miljøvenlige rengøringsprodukter.

+20 rengøringserfaring

Hos os er du sikret et kompetent og pålideligt rengøringsfirma med +20 års erfaring.

Sans for detaljer

Vestergaards Rengøring har sans for de små detaljer.

Miljøvenlig rengøring med sans for de små detaljer

Når du vælger Vestergaards Rengøring til at klare din kontorrengøring, får du et rengøringsfirma med en grøn profil. Du er derfor garanteret en miljøvenlig rengøring af kontor. Vi bruger udelukkende klimavenlige rengøringsprodukter, så du kan få en ren arbejdsplads med god samvittighed.

Vi har sans for de små detaljer og er grundige med hver en krog. Forskellen på en grundig og sløset rengøring ligger i detaljerne, og du kan være sikker på, at vores ydelser er i den effektive ende af skalaen. Vores skinnende resultater er i højeste kvalitet, og vi leverer altid god service med kunden i centrum. Hvis du har særlige ønsker til en fast rengøringsaftale, vil vi med glæde imødekomme alle dine behov.

Kontakt os og få et tilbud på kontorrengøring

Hos os kan du få udført miljøvenlig kontorrengøring til en overkommelig pris. Tag kontakt i dag og få et tilbud. Vi kommer gerne ud og laver en uforpligtende besigtigelse af din arbejdsplads. Hvis du gerne vil høre mere om vores ydelser indenfor rengøring af institutions- og erhvervslokaler, så giv os et kald. Vi ser frem til at besvare alle dine spørgsmål!

Vil du høre mere om vores ydelser?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om vores rengøringsydelser. Udfyld vores formular herunder eller ring på telefon 20 25 02 78.  Du kan også sende en mail til  info@vestergaard-rengoring.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vestergaards Rengøring ApS

Rønhaveplads 11, 6400 Sønderborg
​ 

CVR​: 28856482

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@vestergaard-rengoring.dk

Henvendelser besvares hurtigst muligt.​