Kontorrengøring, erhvervsrengøring og polering

Hos Vestergaards Rengøring ApS i Sønderborg nær Gråsten og Als tilbyder vi alle former for kontorrengøring og anden erhvervsrengøring for små og store virksomheder, samt butikker og andre erhverv. Vi tilbyder også vindues​polering i forbindelse med kontorrengøring.

Bedre indeklima med professionel kontorrengøring

Vi løser alle former for rengøringsopgaver og vinduespudsning, og vi skræddersyr naturligvis aftalen efter jeres ønsker og behov. En fast aftale med kontorrengøring kan blandt andet omfatte tæpperensning, vinduespolering, måtteservice, gulvvask og støvsugning. Aftalen sikrer, at der altid er så rent, som I ønsker og behøver.

En professionel rengøringsaftale sikrer jer et langt bedre indeklima og mindsker risikoen for støvallergi, hovedpine og lignende, der kan føre til sygedage blandt medarbejderne.

Samtidig vil aftalen sikrer, at jeres virksomhed fremstår ordentlig, troværdig og professionel udadtil – især når I får besøg af jeres kunder.

Vi lægger naturligvis vægt på kvalitet, effektivitet og grundighed i alle områder af vores arbejde med kontorrengøring, erhvervsrengøring og vinduespudsning. Dermed kan I altid være sikre på et smukt og skinnende resultat i alle hjørner af jeres virksomhed

Kontakt os for at aftale en uforpligtende besigtigelse

Du er velkommen til at kontakte os for at få en nærmere drøftelse af, hvad vi kan tilbyde inden for kontorrengøring og erhvervsrengøring. Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse med henblik på at afgive et uforpligtende tilbud. Dermed kan vi samtidig skræddersy en optimal rengøringsløsning til jer.

Du kan kontakte os på telefon 74 43 11 77 eller på mobil 20 25 02 78, men du kan også sende en e-mail til hanne-vestergaard@mail.tele.dk.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Vestergaard´s Rengøring ApS

CVR: 28856482

kontaktinformation