Trappevask og rengøring af fællesområder

Hos Vestergaards Rengøring ​ApS i Sønderborg nær Åbenrå, Haderslev og Kolding, udfører vi trappevask for boligselskaber, boligforeninger og boligselskaber. Vi kan kombinere trappevask med andre af vores serviceydelser såsom vinduesp​udsning og andre former for erhvervsrengøring. Det kan også være rengøring af fraflytningslejligheder, kontorer og fællesområder.​

Vi skræddersyr en god løsning med trappevask

Vi udfører trappevask fra afsats til afsats og hele trappeopgange, og vi leverer altid smukke og rene løsninger til vores kunders store tilfredshed. Alle vores rengøringsløsninger udbydes til konkurrencedygtige priser, uanset I blot ønsker vask af trapper eller en større pakke med for eksempel vinduespudsning og andre rengøringsydelser.

Vi skræddersyr gerne en løsning på trappevask, så den passer til jeres ønsker, behov og økonomi. Det kan med ugentlig vask, og det kan kombineres med halvårlig eller årlig hovedrengøring, samt eventuel rengøring af fællesrum, såsom kælder og vaskeri samt eventuelle kontorer. Mindre opgange, samt eventuelle køkkentrapper behøver muligvis ikke ugentlig vask af trapper. Vi foretager også privat rengøring.​

Få flere oplysninger om vores ejendomsservice

Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud trappevask og andre rengøring.

Vi tager gerne en drøftelse om, hvad vi kan tilbyde, og om, hvad I ønsker. Dermed kan vi skræddersy en løsning, som passer til jer og til beboerne samt til jeres økonomi.

Du kan ringe til os på telefon 20 25 02 78 for at aftale nærmere om trappevasken. Men du kan også skrive til info@vestergaard-rengoring.dk  for at få mere at vide.

Miljøvenlige rengøringsprodukter

Vi benytter udelukkende miljøvenlige rengøringsprodukter.

+20 rengøringserfaring

Hos os er du sikret et kompetent og pålideligt rengøringsfirma med +20 års erfaring.

Sans for detaljer

Vestergaards Rengøring har sans for de små detaljer.

Vil du høre mere om vores ydelser?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om vores rengøringsydelser. Udfyld vores formular herunder eller ring på telefon 20 25 02 78.  Du kan også sende en mail til  info@vestergaard-rengoring.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vestergaards Rengøring ApS

Rønhaveplads 11, 6400 Sønderborg
​ 

CVR​: 28856482

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@vestergaard-rengoring.dk

Henvendelser besvares hurtigst muligt.​