Søger du et professionelt rengøring​sfirma med flotte resultater?

Kontakt

Trappevask og rengøring af fællesområder

Hos Vestergaards Rengøring ApS i Sønderborg nær Als, Nordborg og Gråsten udfører vi trappevask for boligselskaber, boligforeninger og boligselskaber. Vi kan kombinere trappevask med andre af vores serviceydelser såsom vinduesp​udsning og andre former for rengøring. Det kan også være rengøring af fraflytningslejligheder, kontorer og fællesområder.

Vi skræddersyr en god løsning med trappevask

Vi udfører trappevask fra afsats til afsats og hele trappeopgange, og vi leverer altid smukke og rene løsninger til vores kunders store tilfredshed. Alle vores rengøringsløsninger udbydes til konkurrencedygtige priser, uanset I blot ønsker vask af trapper eller en større pakke med for eksempel vinduespudsning og andre rengøringsydelser.

Vi skræddersyr gerne en løsning på trappevask, så den passer til jeres ønsker, behov og økonomi. Det kan med ugentlig vask, og det kan kombineres med halvårlig eller årlig hovedrengøring, samt eventuel rengøring af fællesrum, såsom kælder og vaskeri samt eventuelle kontorer. Mindre opgange, samt eventuelle køkkentrapper behøver muligvis ikke ugentlig vask af trapper.

Få flere oplysninger om vores ejendomsservice

Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud trappevask og andre rengøring.

Vi tager gerne en drøftelse om, hvad vi kan tilbyde, og om, hvad I ønsker. Dermed kan vi skræddersy en løsning, som passer til jer og til beboerne samt til jeres økonomi.

Du kan ringe til os på telefon 20 25 02 78 for at aftale nærmere om trappevasken. Men du kan også skrive til hanne-vestergaard@mail.tele.dk for at få mere at vide.

Interesseret i et uforpligtende tilbud på din

Rengøring?

Udfyld denne formular og vi kontakter dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainfo

Vestergaard´s Rengøring ApS

CVR: 28856482

Kontaktinfo