Privat rengøring for privatpersoner og boligforeninger

Få professionel rengøringshjælp

Har du brug for professionel hjælp til rengøringen i dit private hjem eller i din boligforening? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Vestergaards Rengøring ApS tilbyder vi privat rengøring i både private hjem og for boligforeninger. Vi henvender os særligt til kunder i Sønderborg, Åbenrå, Kolding og Haderslev, men vi varetager også gerne opgaver for kunder i andre omkringliggende områder.

Hvad dækker vores privatrengøring over?

Vores privatrengøring kan dække over rigtig mange forskellige opgaver. Vi kan blandt andet hjælpe med at:

  • ​Gøre hovedrent
  • ​Pudse vinduer
  • ​Rense tæpper
  • ​Støvsuge

Miljøvenlige rengøringsprodukter

Vi benytter udelukkende miljøvenlige rengøringsprodukter.

+20 rengøringserfaring

Hos os er du sikret et kompetent og pålideligt rengøringsfirma med +20 års erfaring.

Sans for detaljer

Vestergaards Rengøring har sans for de små detaljer.

Vi tilrettelægger rengøringen efter dine ønsker

Vi kan tilrettelægge al privat rengøring helt efter dine ønsker, således at du kan få det helt, som du forventer, men også så det passer til dit budget.

Vores rengøringshjælp kan ske efter en fast aftale, hvor vi kommer en eller flere gange om ugen, men vi kan også nøjes med at komme en eller flere gange om måneden. Arbejdet sker på dine betingelser.

Vi kan stå for al rengøring, men vi kan også blot varetage det, som du ikke har tid til, ikke magter eller ikke har lyst til.

Privat rengøring kan endvidere ske ad hoc ​i forbindelse med flytterengøring - køb eller salg af en bolig, eller det kan være i form af privat hovedrengøring, men det kan også være før eller efter en stor fest.

Hvad koster privat rengøring?

​Vores priser på privat rengøring afhænger i høj grad af, hvilken aftale du ønsker at indgå med os, og hvor meget rengøring du har behov for. Vi tilbyder derfor gerne et uforpligtende, men individuelt skræddersyet tilbud til dig med en billig pris på privat rengøring i høj kvalitet.

Kontakt os og få en fast rengøringsaftale

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at indgå en fast rengøringsaftale med os, hvad enten det er i forbindelse med rengøring i dit private hjem eller for din boligforening. Ønsker du blot vores hjælp ad hoc, hører vi naturligvis også gerne fra dig.

Du kan ringe til os på enten telefon 20 25 02 78, men du kan også sende en e-mail til info@vestergaard-rengoring.dk.

Vil du høre mere om vores ydelser?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om vores rengøringsydelser. Udfyld vores formular herunder eller ring på telefon 20 25 02 78.  Du kan også sende en mail til  info@vestergaard-rengoring.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vestergaards Rengøring ApS

Rønhaveplads 11, 6400 Sønderborg
​ 

CVR​: 28856482

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@vestergaard-rengoring.dk

Henvendelser besvares hurtigst muligt.​