Om Vestergaard's Rengøring

Har du brug for en ekstra hånd til rengøringen, står vi hos Vestergaards Rengøring ApS til rådighed med kompetent og professionel hjælp til både private og erhverv.

Vi tilbyder en grundig og fleksibel rengøring, der altid er tilpasset efter vores kunders behov.

Vi løser rengøringsopgaver for små og store virksomheder, for institutioner, for det offentlige og i private hjem og i boligforeninger.

God service og rengøring af højeste kvalitet er kerneværdier hos Vestergaards Rengøring ApS. I vores arbejde benytter vi de mest miljøvenlige produkter, som tilgodeser arbejdsmiljøet, indeklimaet og naturen. Det giver optimale arbejdsforhold og gode forudsætninger for at kunne yde den bedste service samt udføre arbejde i topklasse.

Alle vores medarbejdere har stor erfaring fra branchen og det medfører, at vi er i stand til at yde den bedste service, hvilket generelt betyder stor tilfredshed fra vores kunder.

Er der behov for hovedrengøring eller skadeservice efter brand eller vandskade, løser vi opgaven effektivt og med kort varsel, hvis dette ønskes. Vores priser er konkurrencedygtige og afhænger af rengøringstype og omfang. Skadeservice koster en smule mere, da det ofte er akut og derfor betyder, at vi hurtigt skal finde ressourcer til sådan en rengøringsopgave.

Her på siden kan du få et indblik i vores arbejdsområder. Har du brug for flere oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os. Hvis det ønskes, tilbyder vi ligeledes at komme ud, så vi bedre kan udarbejde en specifik pris på din opgave.


Vi ser frem til at høre fra dig.

Miljøvenlige rengøringsprodukter

Vi benytter udelukkende miljøvenlige rengøringsprodukter.

+20 rengøringserfaring

Hos os er du sikret et kompetent og pålideligt rengøringsfirma med +20 års erfaring.

Sans for detaljer

Vestergaards Rengøring har sans for de små detaljer.

Vil du høre mere om vores ydelser?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om vores rengøringsydelser. Udfyld vores formular herunder eller ring på telefon 20 25 02 78.  Du kan også sende en mail til  info@vestergaard-rengoring.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vestergaards Rengøring ApS

Rønhaveplads 11, 6400 Sønderborg
​ 

CVR​: 28856482

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@vestergaard-rengoring.dk

Henvendelser besvares hurtigst muligt.​