Flytterengøring for private, erhverv og boligforeninger

Slip for rengøringen i forbindelse med flytningen

Skal du flytte, og ønsker du ikke at bruge tid på at gøre rent enten i den gamle eller den nye bolig, men vil du hellere bruge din tid på at komme godt på plads i dit nye hjem? Hvis du har brug for professionel flytterengøring, så stiller vi hos Vestergaards Rengøring ApS os gerne til din rådighed.

Vores rengøringsfirma har mere end 20 års erfaring inden for forskellige former for rengøring, og vi hjælper både privatpersoner, erhvervskunder og boligforeninger i Sønderborg, Åbenrå, Kolding og Haderslev samt flere andre omkringliggende områder.

Hvilke rengøringsservices tilbyder vi?

Vi tilbyder flere forskellige former for rengøringsløsninger alt afhængigt af, hvad du har brug for i forbindelse med din flytning. Det kan for eksempel være:

​Det kan for eksempel være, at du skal flytte ind i en bolig eller i nogle virksomhedslokaler, der netop er blevet bygget eller renoveret, og hvor der skal gøres rent efter håndværkerne, eller det kan være, at du ønsker at få vasket al dit service af, efter det har været pakket ned i flyttekasser. Uanset hvilken form for flytterengøring du har behov for, så står vi klar til at udføre arbejdet.

Miljøvenlige rengøringsprodukter

Vi benytter udelukkende miljøvenlige rengøringsprodukter.

+20 rengøringserfaring

Hos os er du sikret et kompetent og pålideligt rengøringsfirma med +20 års erfaring.

Sans for detaljer

Vestergaards Rengøring har sans for de små detaljer.

5 gode grunde til at vælge os

Vi ønsker særligt at fremhæve følgende 5 fordele ved at vælge vores rengøringsfirma:

  1. ​Vi bruger udelukkende miljøvenlige rengøringsprodukter
  2. ​Vi har mere end 20 års erfaring inden for faget
  3. ​Vi lægger vægt på kvalitet, grundighed og effektivitet
  4. ​Vi har sans for de små detaljer
  5. ​Vi er kompetente og pålidelige

Hvad koster en flytterengøring?

Vores priser på flytterengøring afhænger blandt andet af, om der er tale om privat rengøring, erhvervsrengøring eller rengøring for boligforeninger. Derudover afhænger prisen også af, hvor omfattende en rengøringsservice du har behov for.

Ønsker du en fast pris på din flytterengøring, så er du velkommen til at kontakte os for at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på en løsning, der matcher dine ønsker og behov.

Vil du høre mere om vores ydelser?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om vores rengøringsydelser. Udfyld vores formular herunder eller ring på telefon 20 25 02 78.  Du kan også sende en mail til  info@vestergaard-rengoring.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vestergaards Rengøring ApS

Rønhaveplads 11, 6400 Sønderborg
​ 

CVR​: 28856482

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@vestergaard-rengoring.dk

Henvendelser besvares hurtigst muligt.​